Your web-browser is very outdated, and as such, this website may not display properly. Please consider upgrading to a modern, faster and more secure browser. Click here to do so.

Appsi.

Opisi appov za iPhone in iPad, novice, updejti, et al.
Aug 28 '12

Kaj, če ni treba vsega šerat in lajkat na svetu? Kaj, če hočeš nekaj enostavno zadržati zase? Se spomnemo dnevnikov? Knjig, ki smo jih držali pod ključem? Nato so prišli blogi in je vse postalo javno. Day One je to kar je včasih bilo popularno. Dnevnik v katerega zapišeš kaj se je včeraj/danes zgodilo, dodaš lokacijo, avtomatsko se vpiše temperatura in po želji dodaš še eno sliko. Eno. Kar je lahko slabost ali prednost. Slabost je, ker to pomeni, da ne moreš imeti albumov nekega dogodka, po drugi strani si pa razlagam, da že ena slika lahko predstavlja vse kar se je dogajalo. Manj je več. Če dodaš sliko iz camera roll-a te po želji lahko avtomatsko vrže na ta dan, uro in lokacijo slike (po Exif podatkih). Odlična funkcija za dodajanje zapisov za nazaj. Skratka, Day One je super app za dokumentiranje življenja in željo po pisanju brez skrbi kako bi drugi na določeno vsebino reagirali. Če si attention whore pol pozabi, ker tukaj ni nobenih lajkov, srčkov ali komentarjev. Trenutno moj najljubši in najbolj vreden app. Obstaja še različica za Mac. 4,49€.

Kaj, če ni treba vsega šerat in lajkat na svetu? Kaj, če hočeš nekaj enostavno zadržati zase? Se spomnemo dnevnikov? Knjig, ki smo jih držali pod ključem? Nato so prišli blogi in je vse postalo javno. Day One je to kar je včasih bilo popularno. Dnevnik v katerega zapišeš kaj se je včeraj/danes zgodilo, dodaš lokacijo, avtomatsko se vpiše temperatura in po želji dodaš še eno sliko. Eno. Kar je lahko slabost ali prednost. Slabost je, ker to pomeni, da ne moreš imeti albumov nekega dogodka, po drugi strani si pa razlagam, da že ena slika lahko predstavlja vse kar se je dogajalo. Manj je več. Če dodaš sliko iz camera roll-a te po želji lahko avtomatsko vrže na ta dan, uro in lokacijo slike (po Exif podatkih). Odlična funkcija za dodajanje zapisov za nazaj. Skratka, Day One je super app za dokumentiranje življenja in željo po pisanju brez skrbi kako bi drugi na določeno vsebino reagirali. Če si attention whore pol pozabi, ker tukaj ni nobenih lajkov, srčkov ali komentarjev. Trenutno moj najljubši in najbolj vreden app. Obstaja še različica za Mac4,49€.

Kategorija: Pisanje iPad